Σάββατο 24 Φεβρουαρίου 2018

Νέες καταβολές 23/02/2018

O ασφαλιστικός εκκαθαριστής ανακοινώνει ότι ολοκληρώθηκε η διαδικασία ελέγχου και πιστοποίησης των δικαιούχων και των απαιτήσεών τους για για 1.263 επιπλέον συμβόλαια συνολικά και συγκεκριμένα 1.134 για την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ και 129 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ .


Με  βάση τη διαδικασία αυτή δόθηκαν την 23 Φεβρουαρίου 2018 εντολές πληρωμής στις πληρώτριες τράπεζες για την καταβολή του ποσού των προσωρινών διανομών των δικαιούχων.Πατήστε στους παρακάτω συνδέσμους για να δείτε τα συμβόλαια:
1.134 για την  ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ ΑΕΓΑ  (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια
129 για την COMMERCIAL VALUE ΑΑΕ  (πατήστε εδώ για να δείτε τα συμβόλαια)

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι δικαιούχοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα των υπό εκκαθάριση εταιρειών www.aspispronia.gr.


6 σχόλια:

  1. Καλησπερα.μηπως εχει παρει καποιος απο Ασπις δευτερη δοση? Ας ενημερωσει να ξερουμε.ευχαριστω! Το ξερω οτι πολλοι δεν εχουν παρει ουτε καν πρωτη αλλα ολοι την ιδια αγωνια εχουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΟΧΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΔΕΥΤΕΡΗ ΔΟΣΗ. ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΚΡΙΒΕΣ ΠΟΥ ΛΕΩ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Mia enimerosi sas parakalo an tha dothoun kai alla lefta gi
    a
    aftous pou exoun parei idi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλημέρα σας! Γνωρίζουμε ότι υπάρχουν πολλοί δικαιούχοι που ακόμη δεν έχουν πληρωθεί σε σχέση με όσους έχουν πάρει ήδη πρώτη δόση...όμως καλό θα ήταν να υπήρχε μια ενημέρωση για όλους γιατί πίσω από τους αριθμούς συμβολαίων υπάρχουν άνθρωποι, οι οποίοι αυτή την στιγμή είναι άρρωστοι ή με μόνιμες αναπηρίες.Ελπίζουμε στην ευαισθητοποίηση του Συλλόγου και των Εταιρειών. Καλή δύναμη!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Καλησπερα! Μηπως γνωριζετε κατι για την σελιδα της Ασπις αν εχει καποιο θεμα,δεν την ανοιγει καθολου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΜΕ ΤΑ ΣΥΜΒΟΛΑΙΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΠΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗ ΞΕΡΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙ ΓΙΝΕΤΕ?


    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλώ τα σχόλια να είναι κόσμια και περιεκτικά.