Τρίτη 19 Ιανουαρίου 2016

Υπάρχει κυβέρνηση;

ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ;
Δεκάδες χιλιάδες ασφαλισμένοι του Ομίλου Ασπίς παρακολουθούν ανήμποροι να αντιδράσουν την εκκωφαντική απουσία της κυβέρνησης από το τεράστιο αυτό πρόβλημα το οποίο έχει μπει στην πιο κρίσιμη ίσως φάση του. 
Χθες ήταν η τελευταία μέρα άσκησης των ανακοπών κατά του οριστικού πίνακα δικαιούχων ασφάλισης από τον οποίο λείπουν χωρίς καμία αιτιολογία 220.000 συμβόλαια δικαιούχων ασφάλισης. Οι αντιδράσεις του Συλλόγου μας ήταν άμεσες και κάναμε σαφείς τις απόψεις μας σε κάθε εμπλεκόμενο φορέα. Πήραμε διαβεβαιώσεις από την αντιπροεδρία της κυβέρνησης ότι πολύ σύντομα θα υπάρξουν  διευκρινιστικές επαφές με όλους τους εμπλεκόμενους (Τράπεζα Ελλάδος, εκκαθαριστές) για να εξηγηθεί τουλάχιστον η μεθοδολογία που ακολουθήθηκε στον σχηματισμό του πίνακα, προκειμένου να υπάρξουν ξεκάθαρες απαντήσεις προς τους έκπληκτους δικαιούχους ασφάλισης. 

Παρασκευή 15 Ιανουαρίου 2016

Διακοπή λειτουργίας του γραφείου στη Θεσσαλονίκη

Σας ενημερώνουμε πως η προσωρινή λειτουργία του γραφείου της Θεσσαλονίκης στη Βενιζέλου 3 ολοκληρώθηκε στις 14/1/16.

Παρακαλούμε να απευθύνεστε στο γραφείο των Αθηνών.

Οι εξελίξεις θα ορίσουν και την τυχόν επαναλειτουργία του γραφείου της Θεσσαλονίκης.

Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

Τετάρτη 6 Ιανουαρίου 2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/01/2016

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 08/01/2016
 
Ο Σύλλογος Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια καλεί όλους τους ζημιωθέντες να παραστούν στην συγκέντρωση ενημέρωσης που θα διεξαχθεί στον ξενοδοχείο Hilton Αθηνών την Παρασκευή 08/01/2016 και ώρα 20:00-22:00. Η συγκέντρωση θα γίνει στην αίθουσα Εσπερίδες η οποία παραχωρήθηκε δωρεάν στον Σύλλογό μας.