Τρίτη 24 Μαρτίου 2015

Ετήσια Γενική Συνέλευση

ΕΤΗΣΙΑ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ
Την Δευτέρα  23/3/2015 πραγματοποιήθηκε Γενική Συνέλευση μελών του συλλόγου ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια με θέματα:

1/Διοικητικός απολογισμός για το έτος 2014

2/Οικονομικός απολογισμός για έτος 2014

Ο Διοικητικός και Οικονομικός απολογισμός εγκρίθηκαν ομόφωνα από τα παρευρισκόμενα μέλη του συλλόγου.


Το Δ.Σ του συλλόγου 

Πέμπτη 19 Μαρτίου 2015

Επιστολή στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας: Το άλυτο πρόβλημα του Ομίλου ΑΣΠΙΣ



ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ        Αθήνα, 16/3/2015
ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ                   Πρωτ.71
με έδρα Αθήνα



Προς : Αξιότιμον  Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κ. Προκόπη Παυλόπουλο
       

Θέμα: To Άλυτο πρόβλημα του Ομίλου ΑΣΠΙΣ




 Κύριε Πρόεδρε

Εκ μέρους του Διοικητικού Συμβουλίου του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια σας μεταβιβάζουμε τα θερμά συγχαρητήρια και τις καλύτερες ευχές όλων μας, για την ανάληψη των καθηκόντων σας και το δύσκολο θεσμικό έργο το οποίο αναλαμβάνετε.
Δεν θα μπορούσε να υπάρξει πιο βαθύς γνώστης από εσάς του τεράστιου δράματος που ζουν χιλιάδες κάτοχοι ασφαλιστηρίων συμβολαίων του άλλοτε 2ου μεγαλύτερου ασφαλιστικού ομίλου της χώρας μας. Οι 260.000 ασφαλισμένοι του Ομίλου Ασπίς ζουν πρωτοφανή αντιμετώπιση, που όμοια της δεν είχαν ποτέ άλλοι ασφαλισμένοι σε καμιά γωνιά του κόσμου. Μια ακατανόητη παραλυσία διαπερνάει την ραχοκοκαλιά όλων των κυβερνήσεων των τελευταίων 5,5 ετών με αποτέλεσμα ακόμα κι ο νόμος 3867/2010 -που ψηφίστηκε μετά από τιτάνιο αγώνα των ζημιωθέντων- να μην εφαρμόζεται ούτε κατ' ελάχιστον. Οι συνέπειες είναι τραγικές για χιλιάδες οικογένειες που έχουν γίνει επίσημα μέλη του ''club'' της ανθρωπιστικής κρίσης, χωρίς μάλιστα  να φέρουν καμιά ευθύνη, αφού επί σειρά ετών τηρούσαν με θρησκευτική ευλάβεια τις οικονομικές υποχρεώσεις που απέρρεαν από τις ασφαλιστικές τους συμβάσεις.

Επιστολή στον πρόεδρο της ΕΑΕΕ κ. Σαρρηγεωργίου

Προς :   Πρόεδρο ΕΑΕΕ κ. Σαρρηγεωργίου
Κοινοποίηση: Μέλη ΔΣ ΕΑΕΕ, γενική διευθύντρια κα Μ. Αντωνάκη



Αγαπητέ κύριε Σαρρηγεωργίου,

Σύμφωνα με τις πληροφορίες μας, την επόμενη εβδομάδα, εσείς μαζί με στελέχη της Ένωσης, θα συναντηθείτε με τον Υπουργό Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού κύριο Γ. Σταθάκη. Οι δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι θα συζητήσετε πολύ σημαντικά ζητήματα του ασφαλιστικού κλάδου όπως το συνταξιοδοτικό και το θέμα των ανασφάλιστων οχημάτων. Αν και δεν γνωρίζουμε περισσότερες λεπτομέρειες, δεν φαίνεται να βρίσκεται στην ατζέντα των επαφών σας το κορυφαίας σημασίας  για τους ασφαλισμένους και για τον ασφαλιστικό κλάδο, ζήτημα των ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια.

Τετάρτη 18 Μαρτίου 2015

Ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση

Καλούνται τα ενήμερα ταμειακά μέλη του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια, στην ετήσια τακτική Γενική Συνέλευση που θα γίνει σε αίθουσα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών (Πανεπιστημίου 44 3ος όροφος) την Δευτέρα 23/3/2015 και ώρα 11πμ.  

Τα θέματα της Γενικής Συνέλευσης είναι τα εξής:
         Απολογισμός του έργου του Δ.Σ. κατά το απερχόμενο έτος 2014
       Έγκριση οικονομικού απολογισμού, ισολογισμού 2014 και προϋπολογισμού 2015
        Το ΔΣ του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια

Πέμπτη 12 Μαρτίου 2015

Παρασκευή 6 Μαρτίου 2015

Εκπομπή Ώρα Ασφάλισης: Υπόθεση Ασπίς 5 χρόνια μετά (βίντεο)

Δείτε εδώ την εκπομπή Ώρα Ασφάλισης, η οποία ασχολήθηκε με την υπόθεση της Ασπίς Πρόνοια. Από το 11:28' μπορείτε να παρακολουθήσετε την συζήτηση για την Ασπίς: