Παρασκευή 12 Δεκεμβρίου 2014

ΦΩΝΗ ΛΑΟΥ ΟΡΓΗ ΘΕΟΥ!


Βροντερό παρών και οργισμένη αντίδραση των ζημιωθέντων του Ομίλου Ασπίς, οι οποίοι επί 5 και πλέον συνεχή χρόνια υπομένουν την ανυπαρξία των εκάστοτε κυβερνώντων προκειμένου να δοθεί λύση για ένα πρόβλημα  το οποίο θα έπρεπε να είχε λυθεί πριν καν δημιουργηθεί.

Τετάρτη 3 Δεκεμβρίου 2014

Συγκέντρωση ζημιωθέντων στην Αθήνα



Η πρόσφατη απόφαση του Συμβουλίου της Επικρατείας θέτει ενώπιον των ευθυνών τους όλους όσους κωλυσιεργούν την άμεση επίλυση του ζητήματος του Ομίλου Ασπίς Πρόνοια το οποίο έχει φέρει σε απόγνωση εκατοντάδες χιλιάδες συνανθρώπους μας.

Τρίτη 2 Δεκεμβρίου 2014

Για την συγκέντρωση των ζημιωθέντων στην Θεσσαλονίκη




Με ιδιαίτερη επιτυχία διεξήχθη η συγκέντρωση ενημέρωσης και διαμαρτυρίας του Συλλόγου Ζημιωθέντων της Ασπίς Πρόνοια σε κεντρικό ξενοδοχείο της Θεσσαλονίκης.

Στην συγκέντρωση εκφράστηκε η έκδηλη αγανάκτηση των ασφαλισμένων για την μη λύση του προβλήματος, που τους φέρνει σε ένα ιδιότυπο καθεστώς ομηρείας που κανένα άλλο πολιτισμένο κράτος -και μάλιστα του πυρήνα της Ευρωπαϊκής Ένωσης- δεν θα τολμούσε να ''προσφέρει'' στους πολίτες του, όπως τόνισαν χαρακτηριστικά οι συγκεντρωθέντες.

Δευτέρα 1 Δεκεμβρίου 2014

Συνέντευξη του κ. Κεχαγιάογλου στον Γιώργο Αυτιά [βίντεο]




Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια κ. Νίκος Κεχαγιάογλου μίλησε την Κυριακή 30/11 στην εκπομπή του Γιώργου Αυτιά στον ΣΚΑΪ.

Ο κ. Βαλαβάνης στο ΕΓΝΑΤΙΑ TV [βίντεο]



Ο κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης μιλάει στο ΕΓΝΑΤΙΑ TV και στους δημοσιογράφους   Αντώνη Οραήλογλου και Χρήστο Νικολαϊδη για την αποψινή συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από Ασπίς Πρόνοια στη Θεσσαλονίκη (Ξενοδοχείο Grand Hotel, ώρα 17:00).