Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΔΣ ΚΑΙ ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ





Διαδοχικές συναντήσεις είχε χθες το ΔΣ του Συλλόγου με τους βουλευτές κ.κ. Χατζηδάκη και Μαρκόπουλο. Ο κ. Μαρκόπουλος ανταποκρίθηκε για ακόμη μία φορά άμεσα και κατέθεσε την παρακάτω επίκαιρη ερώτηση προς τον Φ. Σαχινίδη, ενώ και ο κ. Χατζηδάκης δεσμεύτηκε ότι θα βοηθήσει με όποιο τρόπο μπορεί για να βρεθεί μια άμεση λύση για τους ασφαλισμένους της Ασπίς Πρόνοια.


Ακολουθεί η επίκαιρη ερώτηση του κ. Μαρκόπουλου:

Σάββατο 24 Μαρτίου 2012

Τετάρτη 21 Μαρτίου 2012

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΕΠΑΦΕΣ ΤΟΥ ΔΣ

Το παρακάτω δελτίο τύπου στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ και τις επαφές με τις οποίες επικοινωνεί διαρκώς ο Σύλλογος:

21/03/2012

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Κατόπιν πρωτοβουλίας του Αναπληρωτή Υπεύθυνου του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας  της ΝΔ κ. Χ. Σταϊκούρα πραγματοποιήθηκε ευρεία σύσκεψη στο Υπουργείο Οικονομικών μεταξύ του Γενικού Γραμματέα του Υπουργείου Οικονομικών κ. Ηλ. Πλασκοβίτη

Σάββατο 17 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΙΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΕΣ ΚΙΝΗΣΕΙΣ ΤΟΥ ΔΣ



Την Τρίτη 13 Μαρτίου (για τον Δ.Σ  ήταν μια καλή μέρα και όχι γρουσούζικη) έγινε ένας άλλος κύκλος πολιτικών επαφών στην Αθήνα.
Αντιπροσωπεία του Συλλόγου αποτελούμενη από τον Πρόεδρο κ. Πετρίδη, την Αντιπρόεδρο κα Φωτοπούλου και τον Οργανωτικό Γραμματέα κ. Κεχαγιάογλου επισκέφθηκαν διαδοχικά: τον βουλευτή της Ν.Δ κ.Σταικούρα, αν. υπεύθυνο του Τομέα Πολιτικής Ευθύνης της Οικονομίας, τον κ. Μυταράκη, αν, Τομεάρχη Οικονομίας Ν.Δ, και τον γραμματέα Εμπορίου του ΛΑΟΣ κ.Κανελλόπουλο.

Τρίτη 13 Μαρτίου 2012

ΑΥΡΙΟ ΤΟ ΠΡΩΙ ΣΤΟΝ ΣΚΑΪ 100,3



Αύριο το πρωί μετά τις 06:15 θα μιλήσει στην εκπομπή του δημοσιογράφου του ΣΚΑΪ 100,3 κ. Ψάλτη ο οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Νίκος Κεχαγιάογλου.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ GRREPORTER

Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε τη συνέντευξη του κ. Πετρίδη στο ειδησεογραφικό site grreporter και στη δημοσιογράφο κα Victoria Mindova:


The state imposes garnishment of 50 per cent of Aspis’ liquid resources
08 March 2012 / 19:03:17  GRReporter


108 reads


Victoria Mindova

Πέμπτη 8 Μαρτίου 2012

ΔΙΕΥΚΡΙΝΙΣΕΙΣ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΠΟΦΑΣΗ κ. Π. ΟΙΚΟΝΟΜΟΥ

Μετά από επικοινωνία, με τον εκκαθαριστή της εταιρείας κ. Χ.Μπάρκα σας ανακοινώνουμε τα εξής:
"Ο πανικός και η ευπιστία, σε ότι μεταδίδουν τα Μ.Μ.Ε (έντυπα και κυρίως τα ηλεκτρονικά) δεν ήταν ΠΟΤΕ ο καλύτερος σύμβουλος για να σκεφτόμαστε και να ενεργούμε  νηφάλια.

Τετάρτη 7 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΣΧΟΛΙΑ ΣΤΟ BLOG

''Κάποιοι γνωστοί άγνωστοι προσπαθούν να δημιουργήσουν ζητήματα τα οποία όμως ετέθησαν μόνο από τους ίδιους και συνεχίζουν να εξελίσσονται μόνο από τους ίδιους. Κατά την γνώμη τους λοιπόν ο Σύλλογός μας στρέφεται κατά των συμβολαίων ASSET (!!) και υποστηρίζει μόνο τα συμβόλαια τύπου unit linked!

Τρίτη 6 Μαρτίου 2012

ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ κ. ΒΛΑΧΟΓΙΑΝΝΗ

"Σας ενημερώνουμε ότι η παρακάτω ανακοίνωση του κ. Βλαχογιάννη αφορά ΜΟΝΟ τις ζημίες, ΕΚΤΟΣ αστικής ευθύνης αυτοκινήτων, οι οποίες έχουν ήδη δοθεί στο Επικουρικό Κεφάλαιο.
Είναι για ζημίες όπως π.χ, φωτιά, κλοπή, ίδιες ζημίες κ.λ.π , όπου ο ίδιος ο ασφαλισμένος είναι δικαιούχος του ασφαλισμένου κεφαλαίου.
Επίσης αφορά εκκρεμείς ζημίες στους γενικούς κλάδους, όπως ζημίες σε κατοικίες, επιχειρήσεις, βιομηχανικούς κινδύνους κ.λ.π. γενικές αστικές ευθύνες και ΔΕΝ έχουν καμία σχέση με το κλάδο της ζωής."