Τρίτη 28 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΛΟΥΚΑ ΠΑΠΑΔΗΜΟ ΚΑΙ ΧΡΟΝΙΚΟ ΑΣΠΙΣ




Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή που έστειλε το ΔΣ του Συλλόγου στον Πρωθυπουργό κ. Λουκά Παπαδήμο, η οποία κοινοποιήθηκε και σε όλα τα ΜΜΕ:
Αγαπητέ κύριε Πρωθυπουργέ,

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΣΤΑ ΜΜΕ

Σήμερα στάλθηκε το παρακάτω δελτίο τύπου σε όλα τα ΜΜΕ εθνικής εμβέλειας αλλά και στους περιφερειακούς ραδιοφωνικούς σταθμούς, εφημερίδες και ειδησεογραφικά sites:

Σάββατο 25 Φεβρουαρίου 2012

ΝΕΟΣ ΚΥΚΛΟΣ ΕΠΑΦΩΝ ΜΕ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ

Μετά το αίσιο(?) τέλος των διαπραγματεύσεων της ελληνικής κυβέρνησης με τους οικονομικούς εταίρους της, το Δ.Σ. του Συλλόγου, προχωρά σε ένα νέο κύκλο επαφών με τους πολιτικούς φορείς.

Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου 2012

ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ ΓΙΑ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΗ ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΛΕΓΧΟΥ ΚΑΙ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΤΟΥ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ ΖΩΗΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ


Μετά την τελευταία συνάντηση του Δ.Σ του Συλλόγου, με τον πρόεδρο της κοινοβουλευτικής ομάδος του ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ κ.Α.Τσίπρα και άλλων πολιτικών προσώπων  στην Βουλή, έχουν γίνει όλες οι απαραίτητες ενέργειες, για να υπάρξει συνάντηση και συζήτηση με άτομα  και πολιτικούς θεσμούς εκτός της Ελληνικής επικράτειας.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΣΤΟ FMVOICE.GR


Ο αναπληρωτής οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνος Βαλαβάνης έδωσε χθες συνέντευξη σχετικά με το θέμα της Ασπίς Πρόνοια στην δημοσιογράφο της Ισοτιμίας και του fmvoice.gr κα Δέσποινα Καραγιαννοπούλου.

Κυριακή 5 Φεβρουαρίου 2012

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗ κ. ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΧΕΤΙΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΠΟΤΙΜΗΣΗ ΤΩΝ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ UNIT LINKED


Παρακάτω μπορείτε να διαβάσετε την επιστολή που μας έστειλε ο αναλογιστής κ. Αναγνωστόπουλος, η οποία αφορά την αποτίμηση των προϊόντων Unit Linked. Τα συγκεκριμένα στοιχεία ενισχύουν ακόμη περισσότερο την θέση του Συλλόγου ενάντια στην καταχρηστική εκτίμηση του επόπτη. Ήδη έχει κοινοποιηθεί στους άμεσα και έμμεσα εμπλεκόμενους: 
1. Στην Τράπεζα της Ελλάδος (κ. Βογιατζή και κ. Παυλόπουλο)
2. Στον επόπτη κ. Παντελίδη και στον εκκαθαριστή κ. Βλαχογιάννη
3. Στον διευθυντή της Διαχειριστικής Επιτροπής του Εγγυητικού Κεφαλαίου Ζωής κ. Παπανίκα.