Πέμπτη 30 Ιουνίου 2011

ΑΠΟΨΕ ΣΤΗ ΝΕΤ 105,8

Απόψε μετά τις 21:00 στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ 105,8 θα μιλήσει ο κ. Σωκράτης Παπαχατζής - στενός συνεργάτης του κ. Πέτρου Σελέκου - για το θέμα των χιλιάδων μαζικών αγωγών που πρόκειται να κατατεθούν εναντίον του ελληνικού δημοσίου.

ΣΤΟ TWITTER ΤΟΥ ΕΥΑΓΓΕΛΟΥ ΒΕΝΙΖΕΛΟΥ


Ο Σύλλογος στέλνει και μέσω Twitter σχόλια στον Ευάγγελο Βενιζέλο. "Ακολουθήστε" τον Σύλλογο στο http://twitter.com/#!/zimiothedes και προσθέστε τα δικά σας σχόλια και επισημάνσεις.

Δευτέρα 27 Ιουνίου 2011

645 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ

Η παρακάτω ανακοίνωση στάλθηκε στους κ. Βενιζέλο, Οικονόμου, Σαχινίδη, στον υπουργό Δικαιοσύνης κ. Μιλτιάδη Παπαϊωάννου, στους βουλευτές καθώς και σε Μέσα Ενημέρωσης:

Παρασκευή 24 Ιουνίου 2011

ΔΙΑΚΟΠΗ ΔΙΚΗΣ ΨΩΜΙΑΔΗ

Διακοπή για την ερχόμενη Παρασκευή 1/7 έγινε στη δίκη του Π. Ψωμιάδη. Σαν Σύλλογος καταθέσαμε αίτημα ώστε να είμαστε πολιτικοί ενάγοντες και θα λάβουμε γνώση όλου τον φακέλου της δικογραφίας.


ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ ΤΗΣ κ. ΦΩΤΟΠΟΥΛΟΥ ΣΕ ΜΕΣΑ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Τη Δευτέρα 27/6 στις 15:00 στο Creta TV και στην εκπομπή του δημοσιογράφου κ. Κώστα Συλιγάρδου "Πρώτη Θέση" θα μιλήσει η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνα Φωτοπούλου. Την Τρίτη 28/6, 18:20, η κ. Φωτοπούλου θα μιλήσει στο Κρήτη TV και στην εκπομπή της δημοσιογράφου κ. Ρένας Συμεαντωνάκη "Κρήτη Σήμερα".

Τετάρτη 22 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΚΑΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΥΑΓΓΕΛΟ ΒΕΝΙΖΕΛΟ


Σήμερα, ο οργανωτικός γραμματέας του Συλλόγου κ. Νίκος Κεχαγιάογλου κατέθεσε στο υπουργείο Οικονομικών υπόψη του κ. Βενιζέλου την επιστολή που είχε σταλεί στον πρωθυπουργό συνοδευόμενη από ένα ενημερωτικό σημείωμα για τον νέο υπουργό Οικονομικών. 


Ο κ. Κεχαγιάογλου ζήτησε άμεσα ραντεβού με τον κ. Βενιζέλο. Ο διευθυντής του γραφείου του κ. Γουβάλας τον πληροφόρησε ότι ακόμα ενημερώνεται και ότι από την επόμενη εβδομάδα θα οριστεί συνάντηση του υπουργού με το ΔΣ του Συλλόγου.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε την επιστολή:

ΔΙΚΗ ΨΩΜΙΑΔΗ ΓΙΑ ΠΛΑΣΤΗ ΕΓΓΥΗΤΙΚΗ


Την Παρασκευή 24/6/2011, στις 09:00, εκδικάζεται η υπόθεση της πλαστής εγγυητικής επιστολής των 500.000.000 ευρώ του Παύλου Ψωμιάδη.

Η εκδίκαση της υπόθεσης θα γίνει ενώπιον του Ε' Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων (Λ. Αλεξάνδρας και Κυρίλλου Λουκάρεως 14).

Παράσταση πολιτικής αγωγής εκ μέρους του Συλλόγου θα δηλώσει ο δικηγόρος κ. Βγόντζας.

Τρίτη 21 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΟΠΤΕΣ ΕΚΚΑΘΑΡΙΣΗΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΦΥΛΑΚΙΟΥ

Την Τρίτη 14-6 στα γραφεία της υπό εκκαθάριση εταιρίας Ασπίς Πρόνοια, έγινε άλλη μια συνάντηση του Δ.Σ. του Συλλόγου και του νομικού συμβούλου του κ. Α.Βγόντζα, με τον επόπτη εκκαθάρισης κ. Κ. Βλαχογιάννη, τον εκκαθαριστή κ. Χ.Μπάργκα και τον επόπτη χαρτοφυλακίου κ. Ι.Παντελίδη.
Παρακάτω, σας παραθέτουμε, όσο μπορούμε συνοπτικά, αλλά και περιεκτικά την πληροφόρηση που μας δόθηκε.

Τρίτη 14 Ιουνίου 2011

Παρασκευή 10 Ιουνίου 2011

ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

 ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙΣ

Το γραφείο της Θεσσαλονίκης θα παραμείνει κλειστό από 14-6 εως 17-6 λόγω ασθένειας.Όσοι θέλουν ενημέρωση να επικοινωνούν με το γραφείο Αθηνών.
 
Την Δευτέρα 13-6 στις 9.30π.μ θα δώσει συνέντευξη ο οργ.γραμματέας του Συλλόγου κ.Κεχαγιάογλου στην ΝΕΤ στην εκπομπή Πρωινή Ενημέρωση.
 
Δόθηκε συνέντευξη από τον Πρόεδρο του Συλλόγου κ. Πετρίδη στο GRreporter.info/gr  για την μέχρι τώρα πορεία του αγώνα μας και όταν δημοσιευτεί, θα κοινοποιηθεί και στην ιστοσελίδα μας.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΑΠΟ ΤΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ

Στη Βουλή φέρνει η Δημοκρατική Συμμαχία το θέμα της ΑΣΠΙΣ μετά τη συνεργασία των μελών του ΔΣ με την Ντόρα Μπακογιάννη και τον βουλευτή Λευτέρη Αυγενάκη.

Επίκαιρη επερώτηση:«Ορατός ο κίνδυνος αδυναμίας αποκατάστασης των ζημιωθέντων ασφαλισμένων της Ασπίς Πρόνοια και της Comnmercial Value»
 


Πέμπτη 9 Ιουνίου 2011

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΣΤΟ "ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ" ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΟΠΗ ΤΣΑΠΑΝΙΔΟΥ

Στον παρακάτω σύνδεσμο μπορείτε να δείτε την συνέντευξη για τις μαζικές αγωγές εναντίον του ελληνικού δημοσίου ενός εκ των νομικών του Συλλόγου και συνεργάτη του κ. Σελέκου, του κ. Σωκράτη Παπαχατζή, στην εκπομπή ΣΚΑΪ ΤΩΡΑ και την Πόπη Τσαπανίδου.
09/06/2011, 10:00. Η συνέντευξη ξεκινά στο 26:08΄.



http://www.skai.gr/tv/show/?showid=64411

Δευτέρα 6 Ιουνίου 2011

623 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΑΚΛΗΣΗ ΤΗΣ ΑΔΕΙΑΣ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Σήμερα στάλθηκε σε όλα τα ΜΜΕ, σε βουλευτές και στους αρμόδιους υπουργούς κ. Παπακωνσταντίνου και Σαχινίδη το παρακάτω:

Η ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΣΤΗΝ ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΓΕΩΡΓΙΑΔΗ

Απαιτούμε την άμεση τροποποίηση του ν. 3867/2010 ώστε να δωθούν κίνητρα σε άλλες ασφαλιστικές εταιρείες να αναλάβουν ολόκληρο το χαρτοφυλάκιο της Ασπίς Πρόνοια. Δεν μας ενημέρωνει για κάτι νεότερο ο υπουργός...
 
ΘΕΜΑ: ΕΡΩΤΗΣΗ ΜΕ ΑΡΙΘΜ. ΠΡΩΤ. 14659/08-04-2011 ΤΗΣ ΒΟΥΛΗΣ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ



Παρασκευή 3 Ιουνίου 2011

ΕΠΙΣΤΟΛΗ ΣΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ

Το ΔΣ του Συλλόγου απέστειλε στον πρωθυπουργό Γιώργο Παπανδρέου επιστολή, στην όποια αναλύει τους τρόπους επίλυσης του προβλήματός μας. Αυτή είναι η μόνη βιώσιμη λύση για να αποκατασταθούν οι ασφαλισμένοι της Ασπίς Πρόνοια. Η επιστολή κοινοποιήθηκε και στους Γιώργο Παπακωνσταντίνου, Φίλιππο Σαχινίδη και Λούκα Κατσέλη.