Δευτέρα 30 Μαΐου 2011

Τρίτη 24 Μαΐου 2011

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΕΠΟΠΤΙΚΕΣ ΑΡΧΕΣ

Μετά από αίτημα του Δ.Σ του Συλλόγου, την Τετάρτη 18-5 πραγματοποιήθηκε κοινή σύσκεψη των εποπτών εκκαθάρισης και χαρτοφυλακίου ζωής κ.Βλαχογιάννη και  κ. Παντελίδη στα γραφεία της Commercial Value.

Παρασκευή 20 Μαΐου 2011

Τρίτη 17 Μαΐου 2011

ΣΥΛΛΟΓΗ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΓΙΑ ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΑΠΟ Β. ΕΛΛΑΔΑ

Την Τετάρτη 25/5 και από ώρα 10.00 πμ έως και 19.00 μμ,  επί της οδού Μητροπόλεως 40 στην Θεσσαλονίκη, θα υπάρχει κλιμάκιο δικηγόρων από το δικηγορικό γραφείο Κ.Καλαβρού,

Δευτέρα 16 Μαΐου 2011

600 ΗΜΕΡΕΣ ΑΠΟΓΝΩΣΗΣ

ΚΥΡΙΑΚΑΤΙΚΗ ΕΛΕΥΘΕΡΟΤΥΠΙΑ, ΚΥΡΙΑΚΗ 15 ΜΑΪΟΥ 2011

Αναρωτιούνται...

Αμα έχεις το πρόβλημα, μετράς και τις ημέρες: Ο σύλλογος ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια ανακοίνωσε ότι συμπληρώθηκαν 600 ημέρες από τότε που έγινε η ανάκληση της άδειας της εταιρείας.

ΝΕΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Στα ίχνη και νέων στοιχείων για «Ασπίς» η Eισαγγελία Αθηνών
 

Tου Τασου Tελλογλου
Σημαντικά ίχνη μεγάλων ποσών αλλά και αξιογράφων –αυθεντικών ή εικονικών– που συνδέονται με περιουσιακά στοιχεία του ομίλου της «Ασπίς» αναζητεί πλέον η εισαγγελία Αθηνών με αποστολή αιτήματος δικαστικής συνδρομής στις ελβετικές δικαστικές αρχές, αλλά και στον γερμανικό τραπεζικό κολοσσό Deutsche Bank.

Πέμπτη 12 Μαΐου 2011

ΣΥΖΗΤΗΘΗΚΕ Η ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΤΟΥ Κ. ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ ΣΤΗ ΒΟΥΛΗ

Συζητήθηκε σήμερα στη Βουλή η επερώτηση του βουλευτή της ΝΔ κ. Κ. Μαρκόπουλου για το θέμα της Ασπίς Πρόνοια. Αργότερα, θα αναρτηθούν τα πλήρη πρακτικά της συζήτησης.

Τετάρτη 11 Μαΐου 2011

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ Α' ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ κ. ΣΤΑΥΡΟΥ ΚΑΛΑΦΑΤΗ



Ακόμη μία επερώτηση κατατίθεται μετά τις συνεχείς επαφές του ΔΣ του Συλλόγου με βουλευτές. Παρακάτω θα δείτε την επερώτηση του βουλευτή ΝΔ Α' Θεσσαλονίκης κ. Σταύρου Καλαφάτη.

ΕΠΕΡΩΤΗΣΗ ΒΟΥΛΕΥΤΗ ΝΔ ΚΩΣΤΑ ΜΑΡΚΟΠΟΥΛΟΥ

Αύριο το πρωί στις 09:30 θα συζητηθεί στη Βουλή η επερώτηση του βουλευτή ΝΔ Κώστα Μαρκόπουλου για το θέμα της Ασπίς Πρόνοια και τα προβλήματα των ασφαλισμένων.

Σάββατο 7 Μαΐου 2011

ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΕΚΘΕΣΗ ΠΑΝΤΕΛΙΔΗ

Παρακάτω σας εκθέτουμε μερικά σημεία-επισημάνσεις που έγιναν, μετά από μια εκτενή μελέτη της 4ης έκθεσης του κ.Παντελίδη, που κατά δηλώσεις του συνοδεύεται και με 7 ογκωδέστατους φακέλλους, επισυναπτόμενα δικαιολογητικά-έγγραφα, στοιχεία που επιβεβαιώνουν την παρούσα έκθεση, εποπτών χαρτοφυλακίου και εκκαθάρισης.

Πέμπτη 5 Μαΐου 2011

Τετάρτη 4 Μαΐου 2011

ΣΤΟ NEXTDEAL.GR

ΑΣΠΙΣ: ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΕΛΟΣ Ο ΚΑΤΑΛΟΓΟΣ ΤΩΝ ΖΗΜΙΩΜΕΝΩΝ

ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ - "ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ" 1.000.000 ΑΣΦΑΛΙΣΜΕΝΩΝ

04/05/2011
ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

«ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΘΑΝΑΤΟΥ»

 !...

Οι ασφαλισμένοι της Ασπίς συνεχίζουν να μας στέλνουν τις πραγματικές ιστορίες τους. Εμείς προωθούμε το υλικό στους βουλευτές, ευρωβουλευτές, στον Πρόεδρο της Δημοκρατίας και τα ΜΜΕ:

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕ ΝΤΟΡΑ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ


Η αντιπρόεδρος του Συλλόγου κ. Κωνσταντίνα Φωτοπούλου,

Τρίτη 3 Μαΐου 2011

ΟΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΡΙΕΣ ΔΙΑΤΗΡΟΥΝ ΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΟΤΗΤΑ

Εδώ και δύο μήνες ξεκινήσαμε την ιδέα "ημερολόγιο θανάτου". Πρόκειται για τις πραγματικές ιστορίες των ασφαλισμένων της Ασπίς που τηλεφωνούν καθημερινά στα γραφεία μας και τις οποίες στέλνουμε σε όλους τους βουλευτές, τους ευρωβουλευτές, τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, σε δημοσιογράφους και ΜΜΕ.