Τρίτη 30 Νοεμβρίου 2010

Σύλλογος Ζημιωθέντων από την ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΣΤΑ ΔΙΚΑ ΣΑΣ ΣΧΟΛΙΑ

- Επειδή ακριβώς το κράτος έχει ήδη πτωχεύσει, ο Σύλλογος πιέζει με τις μαζικές αγωγές, έτσι ώστε να δοθεί άμεση λύση στην εύρεση ανάδοχου. Όποιος επιθυμεί να προτείνει άλλη λύση και πιστεύει ότι το πρόβλημα λύνεται αλλιώς ευχαρίστως δεχόμαστε προτάσεις. Τα αόριστα σχόλια δεν ευνοούν την συζήτηση.

- Αναφορικά με τα έξοδα για τις αγωγές, ο Σύλλογος έχει ήδη ενημερώσει ότι το κόστος θα διαμορφωθεί στο τέλος της διαδικασίας συγκέντωσης των αιτήσεων ενδιαφέροντος. Μέσα Δεκεμβρίου θα έχουμε μαζέψει όλες τις αιτήσεις και τότε θα διαμορφωθεί και το κόστος από τους νομικούς συμβούλους του Συλλόγου. Όσο περισσότεροι καταθέσουν αιτήσεις τόσο μικρότερο θα είναι και το κόστος που θα επιμεριστεί στον καθένα. Τις 2 πρώτες εβδομάδες έχουμε εκατοντάδες αιτήσεις. Όλοι οι ενδιαφερόμενοι θα ενημερωθούν πρώτα για το κόστος κι αν συμφωνήσουν συνεχίζουν, αλλιώς η αίτησή τους δεν είναι δεσμευτική.
 

Δευτέρα 15 Νοεμβρίου 2010

ΜΑΖΙΚΕΣ ΑΓΩΓΕΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ!

Εκατοντάδες οι αιτήσεις των δύο πρώτων εβδομάδων!



Τέλος πια στον εμπαιγμό!
Καταθέτουμε ΤΩΡΑ μαζικές αγωγές εναντίον του Ελληνικού Δημοσίου και προσωπικά εναντίον όλων των υπεύθυνων υπουργών  και κρατικών λειτουργών για το μεγάλο πολιτικό και οικονομικό σκάνδαλο της «ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ» και της "COMMERCIAL VALUE".

Πέμπτη 11 Νοεμβρίου 2010

Μετακομίζουμε!


Από την επόμενη εβδομάδα το καινούργιο γραφείο του Συλλόγου θα λειτουργεί στην Λεωφόρο Κηφισίας 125 - 127  ,  ΤΚ 11524, Αθήνα, Εμπορικό Κέντρο Cosmos, Γραφείο 341.

Το τηλέφωνο είναι: 210-6928658, το φαξ:  210-6928657 και το e-mail:  anasfalistosaspis@yahoo.gr.

Μπορείτε να επικοινωνείτε από Δευτέρα – Παρασκευή 09:00-16:00 με την κ. Αγγελική Πετροπούλου και για το Γραφείο Τύπου με την κ. Βιβή Συργκάνη.

Σήμερα στο TV100

Σήμερα το απόγευμα στις 16:00, ο πρόεδρος του Συλλόγου Ζημιωθέντων της ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ Θεοχάρης Πετρίδης και ο οργανωτικός γραμματέας Κώστας Βαλαβάνης είναι καλεσμένοι του δημοσιογράφου Αντώνη Οραήλογλου στον τηλεοπτικό σταθμό της Θεσσαλονίκης TV100.  Θα μιλήσουν για το μεγάλο οικονομικό και πολιτικό σκάνδαλο της ΑΣΠΙΣ και για τις μαζικές αγωγές εναντίον του ελληνικού δημοσίου που ξεκινούν να καταθέτουν οι ζημιωθέντες.

Τετάρτη 3 Νοεμβρίου 2010

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ

Η συγκέντρωση του Συλλόγου μας ήταν πολύ αξιόλογη και έγινε σε μια ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα 1.100 ατόμων, ενώ πολλοί έμειναν όρθιοι παρακολουθώντας με αγωνία όσα συνέβαιναν. Υπήρχε σημαντική ένταση όπως ήταν φυσικό και δεν έλειψαν οι αντεγκλήσεις.

Το βασικό συμπέρασμα ήταν πως η κυβέρνηση προσπαθεί να μας ξεφορτωθεί δια του νόμου αφού υπάρχει πλήρης ακινησία μετά την ψήφισή του και δεν γίνεται καμιά προσπάθεια για την εύρεση αναδόχου.