Παρασκευή 29 Οκτωβρίου 2010

ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ Ο ΑΝΤΙΠΑΛΟΣ;

Βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για τη συγκέντρωση της Δευτέρας. Πριν λίγο τελείωσε η επικοινωνία με τα ΜΜΕ. Ενημερώθηκαν σχεδόν όλοι. Όλοι κούνησαν το κεφάλι συγκαταβατικά όταν .................

ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ-ΑΘΗΝΑ

Σας ενημερώνουμε ότι το λεωφορείο από Θεσσαλονίκη για Αθήνα θα ξεκινήσει τη Δευτέρα στις 9:45 πμ από το πάρκινγκ πίσω από το City Gate- Carefour,  στη Δυτική είσοδο της πόλης.

Πληροφορίες:
Θεοχάρης Πετρίδης            6993-773883
Κωνσταντίνος Βαλαβάνης 6945-548542

Τετάρτη 27 Οκτωβρίου 2010

Η ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΣΤΟΥΣ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ

Η παρούσα πρόσκληση στάλθηκε σε όλους τους Έλληνες Βουλευτές


ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΤΟ ΖΗΤΗΜΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Έχουμε την τιμή να σας προσκαλέσουμε στο ξενοδοχείο Τιτάνια τη Δευτέρα 01/11/2010 και ώρα 19:00 μμ.

Ο πρόσφατος νόμος που ψηφίστηκε το καλοκαίρι δυστυχώς αποδεικνύεται ότι είναι ένας εύσχημος τρόπος για να ξεχαστεί το τεράστιο αυτό κοινωνικό πρόβλημα. Η φύση του προβλήματος όμως είναι τέτοια που όσο περνάει ο καιρός τόσο αυτό γιγαντώνεται, Οι ασφαλισμένοι υποφέρουν και η αγωνία έχει γίνει γι αυτούς καθημερινό αφόρητο βίωμα.

Η παρουσία σας και η τοποθέτησή σας είναι πολύ σημαντική για εμάς.

Εφόσον όμως δεν μπορέσετε να παραβρεθείτε θα επιθυμούσαμε να στείλετε εγγράφως τις απόψεις σας προκειμένου να τις ανακοινώσουμε.

Με ιδιαίτερη εκτίμηση

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΓΙΑ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Το δελτίο τύπου που στάλθηκε στα ΜΜΕ για τη συγκέντρωση και θα ξανασταλεί άλλες 2 φορές

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Τη Δευτέρα 01/11//2010 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο ξενοδοχείο ΤΙΤΑΝΙΑ , στην οδό Πανεπιστημίου 52,  στην Αθήνα.

Ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος για το ζήτημα των εκατοντάδων χιλιάδων εγκλωβισμένων ασφαλισμένων των ασφαλιστικών εταιρειών Ασπίς Πρόνοια και Commercial Value, είναι ουσιαστικά κενό γράμμα αν δεν βρεθεί ανάδοχος ασφαλιστική εταιρεία.

Ο συνεχόμενος εφησυχασμός της κυβέρνησης και η απουσία οποιασδήποτε πρωτοβουλίας που να προωθεί την επίλυση του τεράστιου αυτού κοινωνικού προβλήματος, οδηγεί σε αναπόφευκτη προσφυγή σε κάθε νόμιμο μέσο διεκδίκησης των περιουσιών που διακυβεύονται. Οι ασφαλισμένοι υποφέρουν και η αγωνία έχει γίνει γι αυτούς καθημερινό αφόρητο βίωμα.

Η συμμετοχή όλων των παθόντων κρίνεται απαραίτητη και κρίσιμη για τις αποφάσεις που θα πάρουμε για τη συνέχιση του αγώνα μας.

Μετά την συγκέντρωση θα πραγματοποιηθεί νυχτερινή πορεία προς τη Βουλή

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ



Η ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΣΤΑ ΓΡΑΦΕΙΑ ΤΗΣ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Σχετικά με την συνάντηση που πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της Ασπίς Πρόνοια, σας γνωρίζουμε   τα εξής:

Σάββατο 23 Οκτωβρίου 2010

ΜΑΣ ΞΕΦΟΡΤΩΘΗΚΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΝΟΜΟ! ΕΤΣΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ...



Αγαπητοί συμπάσχοντες


Ο πρόσφατα ψηφισθείς νόμος για το ζήτημά μας αποτελεί ένα κενό γράμμα εφόσον δεν εφαρμοστεί. Δυόμιση μήνες μετά την ψήφισή του και ενώ οι μέρες περνάνε για όλους μας βασανιστικά, δυστυχώς δεν έχουμε διακρίνει την παραμικρή κίνηση από πουθενά για την προώθηση της εύρεσης αναδόχου ασφαλιστικής εταιρείας.

Παρασκευή 15 Οκτωβρίου 2010

ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ( 01 ΝΟΕ 2010)


Την Δευτέρα 01/11/2010 και ώρα 19:00 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο ξενοδοχείο  ΤΙΤΑΝΙΑ  ( Πανεπιστημίου 52 ) στην Αθήνα.

Για περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την συγκέντρωση θα ενημερωθείτε με νέα ανάρτηση.


ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΖΗΜΙΩΘΕΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΣΠΙΣ ΠΡΟΝΟΙΑ

Τρίτη 12 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟ ΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΤΗΣ ΚΡΗΤΗΣ

Τη νομική οδό, προκειμένου να διεκδικήσουν τα δικαιώματά τους και τη διασφάλιση των περιουσιών τους που διακυβεύονται, θα ακολουθήσουν οι χιλιάδες ζημιωθέντες της ασφαλιστικής εταιρείας "Ασπίς Πρόνοια" και του ιδιοκτήτη της Παύλου Ψωμιάδη, των οποίων τα συμβόλαια έμειναν στον αέρα ύστερα από το ξαφνικό κλείσιμό της.

Παρασκευή 8 Οκτωβρίου 2010

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΟ: Σκάνδαλο Ασπίς: Από τα στοιχεία του ΣΔΟΕ ελπίδες για τιμωρία

Το ΣΔΟΕ έχει συλλέξει τα στοιχεία, από τα οποία πραγματικά προκύπτουν ότι υπήρξαν παραβιάσεις του νόμου. Αυτό δήλωσε μεταξύ άλλων χθες στη Βουλή ο Υφυπουργός Οικονομικών Φίλιππος Σαχινίδης σχετικά με τις ευθύνες του Παύλου Ψωμιάδη στην υπόθεση Ασπίς, προσθέτοντας ότι η Δικαιοσύνη θα πρέπει να αναλάβει να αξιοποιήσει τα ευρήματα που της δόθηκαν από το Σώμα Δίωξης Οικονομικού Εγκλήματος και να προχωρήσει σε όλες τις ενέργειες οι οποίες προβλέπονται.

Διαβάστε την ενδιαφέρουσα συζήτηση στη Βουλή με αφορμή ερώτηση του βουλευτή του Βουλευτή του Συνασπισμού Ριζοσπαστικής Αριστεράς κ. Μιχαήλ Κριτσωτάκη προς τον Υπουργό Οικονομικών σχετικά με την ασφαλιστική εταιρεία «ΑΣΠΙΣ».

Τετάρτη 6 Οκτωβρίου 2010

ΟΛΟΙ ΣΤΟ ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΣΤΙΣ 11/10/2010


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Την Δευτέρα 11/10/2010 και ώρα 19:30 θα πραγματοποιηθεί συγκέντρωση του Συλλόγου Ζημιωθέντων από την Ασπίς Πρόνοια στο κινηματοθέατρο ΑΣΤΟΡΙΑ στο Ηράκλειο Κρήτης.

ΕΡΩΤΗΣΗ ΛΕΥΤΕΡΗ ΑΥΓΕΝΑΚΗ

ΒΟΥΛΗ ΤΩΝ ΕΛΛΗΝΩΝ

ΛΕΥΤΕΡΗΣ ΑΥΓΕΝΑΚΗΣ
Βουλευτής Ν. Ηρακλείου – ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ




Προς τον Υπουργό Οικονομικών
κ. Γ. Παπακωνσταντίνου


ΕΡΩΤΗΣΗ

Του Βουλευτή Ηρακλείου κ. Λευτέρη Αυγενάκη
Αθήνα 23/9/2010
Θέμα: Αδυναμία της κυβέρνησης εξεύρεσης αναδόχου για την ΑΣΠΙΣ και

Κίνδυνος μη αποκατάστασης των ζημιωθέντων ασφαλισμένων της εταιρείας.

EΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ ΚΡΙΤΣΩΤΑΚΗ 07/10/2010

Κατόπιν συστηματικών ενεργειών μας άρχισαν και πάλι οι ερωτήσεις των βουλευτών που μας έχουν υποστηρίξει μέχρι τώρα στον αγώνα μας. Η παρούσα ερώτηση θα συζητηθεί το πρωί (09:30)  της Πέμπτης 07/10/2010.




ΕΠΙΚΑΙΡΗ ΕΡΩΤΗΣΗ
Προς τον κ. Υπουργό
Οικονομικών

Θέμα: «Το πολιτικο-οικονομικό σκάνδαλο της υπόθεσης ‘‘ΑΣΠΙΣ’’ παίρνει καινούργιες διαστάσεις ».

Παρασκευή 1 Οκτωβρίου 2010

ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Η συγκέντρωση του Συλλόγου μας ήταν πολύ μεγάλη και εξαιρετικά ενδιαφέρουσα. Ο κόσμος προσήλθε παρά τις μεγάλες δυσκολίες μετακίνησης λόγω των παράλληλων κινητοποιήσεων στους δρόμους της πόλης.
Βασικό συμπέρασμα όσον αφορά τον νόμο ήταν ότι αυτός στερείται βάσης εφόσον με κανέναν...................